Giriş Kayıt
Hedi El Kholti

Hedi El Kholti


Editör, Sanat Bölümü

Hedi El Kholti, editör, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel 5.6 443

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Çeşitli 4.4 4,463

Başkanın Adamları
1997 Komedi Çeşitli 7.1 73,634
1997 Suç Çeşitli 4.5 1,766

Yedi
1995 Suç Çeşitli 8.6 1,249,938

Savaş Tarlaları
1994 Aksiyon Editorial Department 4.8 176
1992 Komedi Sanat Bölümü 4.2 150
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019