Giriş Kayıt
Zouhar El Fassi

Zouhar El Fassi


Zouhar El Fassi,

The Honourable Woman (2014), The Bible (2013), The Objective (2008), (2016) The Night Manager (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Çeşitli 3.0 77
2016 Suç Çeşitli 8.2 57,234
2015 Dram Çeşitli 7.5 3,713
2015 Dram Çeşitli 4.8 273
2014 Dram Çeşitli 8.1 8,814
2014 Dram Çeşitli 5.9 68
2013 Aksiyon Çeşitli 7.6 9,710
2010 Dram Çeşitli 7.6 242
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 6,940
2008 Korku Çeşitli 5.5 7,513

Ölüm Uyanışı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.8 8,149
2004 Suç Çeşitli 4.4 618
2004 Biyografi Çeşitli 7.4 9,845
2000 Dram Çeşitli 6.1 176
1999 Biyografi Çeşitli 6.1 2,496
1994 Biyografi Çeşitli 6.5 680
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019