Giriş Kayıt
Hugo Ekornes

Hugo Ekornes


Sesler, Müzisyen

Hugo Ekornes, sesler, müzisyen.

Oslo, 31 Ağustos (2011), Sorun Yaratan Adam (2006), Prozac Toplumu (2001), Uykusuz (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Sesler 6.9 1,976
2016 Gerilim Sesler 8.1 4,707
2016 Komedi Sesler 6.3 449

Hayata Röveşata Çeken Adam
2015 Komedi Sesler 7.7 38,426
2015 Korku Sesler 5.3 2,101

İşgal Altında
2015 Dram Sesler 7.7 6,267
2015 Dram Sesler 5.5 172
2014 Dram Sesler 6.2 699
2014 Dram Sesler 5.4 467
2014 Belgesel Sesler 6.9 1,201

Binlerce Kez İyi Geceler
2013 Dram Sesler
Müzik
7.1 6,773
2013 Aile Sesler 5.1 107

Kaçış
2012 Aksiyon Sesler 6.1 3,794

Telekız
2012 Dram Sesler 6.5 4,154

Orheim Şirketi
2012 Dram Sesler 7.0 1,200
2011 Aksiyon Sesler 6.6 2,928

Körling Kralı
2011 Komedi Sesler 6.2 1,978

Oslo, 31 Ağustos
2011 Dram Sesler 7.7 17,095
2011 Komedi Sesler 6.3 8,739
2010 Komedi Sesler 8.3 327
2010 Komedi Sesler 6.7 764

Araf
2010 Dram Sesler
Müzik
6.0 458
2010 Macera Sesler 5.5 182

Küçük Dal
2009 Macera Sesler 5.9 404
2009 Korku Sesler 5.7 2,679
2009 Dram Sesler 6.8 551

Bulanık Sular
2008 Dram Sesler 7.6 5,375
2008 Komedi Sesler 5.6 4,123
2008 Dram Sesler 6.4 574

Varg Veum - Ölene Dek Senin
2008 Suç Sesler 6.3 1,328

Kadın Gibi Geçti
2007 Komedi Sesler 6.6 1,951
2007 Suç Sesler 6.9 535
2006 Sesler 5.0 132

Sorun Yaratan Adam
2006 Komedi Sesler 7.3 15,231
2006 Dram Sesler 5.7 1,528
2005 Komedi Sesler 5.7 764

Kapı Komşusu
2005 Korku Sesler 6.5 8,177
2005 Komedi Sesler 5.5 523

Çinli
2005 Dram Sesler 7.1 1,509
2004 Sesler 5.6 397
2004 Dram Sesler 7.1 4,387
2004 Suç Sesler 6.0 966

Just Bea
2004 Dram Sesler 5.3 1,303
2003 Komedi Sesler 6.0 2,155
2003 Aile Sesler 4.9 250
2003 Komedi Sesler 6.8 4,148
2003 Macera Sesler
Müzik
6.3 4,995

Ütopya - Kusursuz Bir Ülkede Kimse Kusursuz Değil
2002 Dram Sesler 7.0 810

Prozac Toplumu
2001 Dram Müzik
Sesler
6.3 16,222
2001 Dram Sesler 4.3 146
2001 Dram Sesler 5.8 550
2001 Komedi Sesler 6.3 524
2000 Biyografi Sesler 6.4 372
2000 Dram Sesler 7.2 2,873

Suflör
1999 Komedi Sesler 6.2 207
1999 Komedi Sesler 6.1 184
1998 Animasyon Sesler 5.9 585

Son Sözleşme
1998 Suç Sesler 6.3 1,178

Uykusuz
1997 Dram Sesler 7.3 11,903
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019