Giriş Kayıt
Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi (62)


Müzisyen, Müzisyen

Ludovico Einaudi, 23 Kasım 1955 Turin, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Can Dostum (2011), Burası İngiltere (2006), Hayatımın Şansı (2014), This Is England '86 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1955
Doğum Yeri: Turin, İtalya
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Umut
2014 59 Dram Müzik 7.1 64,507

Hayatımın Şansı
2014 59 Komedi Müzik 6.7 11,126

Can Dostum
2011 56 Biyografi Müzik 8.5 634,394
2010 55 Dram Müzik 6.4 486
2010 Dram Müzik 8.3 6,302
2009 Belgesel Müzik 7.2 403

Burası İngiltere
2006 51 Suç Müzik 7.7 107,599

İhtirasın Bedeli
2004 49 Dram Müzik 6.4 713

Doktor Jivago
2002 47 Dram Müzik    
2001 46 Dram Müzik    
2001 46 Dram Müzik 7.0 758
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018