Giriş Kayıt
Bernhard Eichholz

Bernhard Eichholz


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Bernhard Eichholz, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Lanetli Ev 2 (2013), Tabut (2011), Knights of Badassdom (2013), Necronomicon (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bernie Eichholtz | Bernie Eichholz | Bernard Eicho
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 147,708
2016 Gerilim Özel Efekt 6.4 10

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 76,167

Lanetli Ev 2
2013 Dram Özel Efekt 5.3 14,358

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 177,094
2013 Macera Özel Efekt 5.7 17,229

Tabut
2011 Suç Görsel Efekt
Özel Efekt
Oyuncu
4.8 770
2011 Gizem Görsel Efekt 6.6 1,953

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 91,172
2008 Dram Oyuncu
Makyaj
Çeşitli
7.9 215,003

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.6 231,871

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 67,763
2005 Dram Özel Efekt    

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 153,196

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 65,305

Rose Red Konağı
2002 Korku Çeşitli 6.7 16,668

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Makyaj 6.2 20,462
2001 Komedi Özel Efekt 8.7 105,700
2001 Komedi Makyaj 5.6 2,393

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu 6.9 98,745
1996 Korku Özel Efekt 5.1 16,248
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,459

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 18,645
1994 Komedi Makyaj 4.6 4,211

Lanetli Cüce 2
1994 Komedi Makyaj 4.4 7,099
1993 Korku Özel Efekt 5.7 4,128

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 Komedi Makyaj 4.3 6,190

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Makyaj 5.6 3,733
1991 Korku Özel Efekt 6.4 2,393

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Makyaj 8.0 18,064
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018