Giriş Kayıt
Bernhard Eichholz

Bernhard Eichholz


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Bernhard Eichholz, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Lanetli Ev 2 (2013), Tabut (2011), Knights of Badassdom (2013), Necronomicon (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bernie Eichholtz | Bernie Eichholz | Bernard Eicho
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 150,475
2016 Gerilim Özel Efekt 6.4 125

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 78,958

Lanetli Ev 2
2013 Dram Özel Efekt 5.3 14,880

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.1 179,239
2013 Macera Özel Efekt 5.7 17,864

Tabut
2011 Suç Görsel Efekt
Özel Efekt
Oyuncu
4.1 850
2011 Gizem Görsel Efekt 6.6 2,439

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 91,856
2008 Dram Oyuncu
Makyaj
Çeşitli
7.9 216,517

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Özel Efekt 5.6 234,221

Yaratıklar
2006 Komedi Makyaj 6.5 68,532
2005 Dram Özel Efekt 6.2 368

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 154,730

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 66,280

Rose Red Konağı
2002 Korku Çeşitli 6.8 19,854

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Makyaj 6.2 21,427
2001 Komedi Özel Efekt 8.7 107,531
2001 Komedi Makyaj 5.6 2,485

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu 6.9 100,032
1996 Korku Özel Efekt 5.1 17,060
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,648

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Makyaj 6.7 18,970
1994 Komedi Makyaj 4.7 4,693

Lanetli Cüce 2
1994 Komedi Makyaj 4.5 7,449
1993 Korku Özel Efekt 5.8 4,851

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 Komedi Makyaj 4.3 6,648

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Makyaj 5.6 4,280
1991 Korku Özel Efekt 6.4 3,080

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Makyaj 8.0 18,557
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018