Giriş Kayıt
Ólafur Egilsson

Ólafur Egilsson (41)


Senarist, Oyuncu

Ólafur Egilsson, 12 Ekim 1977 Reykjavik, Iceland doğumlu senarist, oyuncu.

Ófærð (2015), Kona fer í stríð (2018), Eiðurinn (2016), Belalı Düğün (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1977
Doğum Yeri: Reykjavik, Iceland
Diğer Bir İsmi: Ólafur Egill Egilsson
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Aksiyon Senarist 7.6 2,032
2016 39 Suç Senarist 6.5 1,494
2015 Suç Senarist 8.1 10,706
2014 37 Komedi Senarist 6.4 63
2013 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 29
2010 33 Komedi Senarist 5.9 107
2010 33 Dram Oyuncu
Senarist
6.3 329

Kralın Yolu
2010 33 Komedi Oyuncu 5.9 275

Belalı Düğün
2008 31 Dram Oyuncu
Senarist
6.7 1,232
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019