Giriş Kayıt
Eagle Egilsson

Eagle Egilsson (52)


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Kameraman

Eagle Egilsson, 31 Ağustos 1966 Reykjavik, Iceland doğumlu yönetmen, görüntü yönetmeni, yapımcı, kameraman.

Gotham (2014), Nikita (2010), TURN (2014), Dark Blue (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Reykjavik, Iceland
Diğer Bir İsmi: Egill 'Eagle' Egilson | Egill Örn Egilsson | Egill
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Talk-Show Yönetmen 3.1 373
2017 Aksiyon Yönetmen 6.0 2,832
2015 Suç Yönetmen 8.2 122,826
2015 Suç Yönetmen 5.5 9,265
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 182,238
2014 Dram Yönetmen 8.1 17,010

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Yönetmen 7.0 16,982

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 364,260

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 194,680
2011 45 Müzik Kameraman 8.6 615

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 42,329
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 642
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 45,629
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 58,910
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.3 1,133
2010 Aksiyon Yönetmen 7.0 3,041
2009 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.6 3,632
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 3,746
2008 Aksiyon Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
5.8 92

Uçuş Planı
2005 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 139,855

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.4 48,507
2002 Suç Görüntü Yönetmeni 9.3 232,366

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yönetmen 7.7 71,886
1997 31 Dram Görüntü Yönetmeni 5.2 126
1996 30 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 468

Venüs Deltası
1995 29 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 1,669
1995 29 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 16
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018