Giriş Kayıt
Richard Egan

Richard Egan


Oyuncu

Richard Egan, 29 Temmuz 1921 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

1958 yılının Haziran ayında Patricia Hardy ile evlendi. 29 yılın ardından 1987 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 5 çocukları oldu.

Pollyanna (1960), 300 Sparta'lı Kahraman (1962), Umutsuz Aşk (1956), Yaz Âşıkları (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1921
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Eagan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 507
1976 Western Oyuncu 7.1 240
1973 Oyuncu 7.5 1,023
1970 49 Korku Oyuncu 5.6 835

Büyük Şampiyon
1969 48 Dram Oyuncu 6.3 4,960
1969 48 Gerilim Oyuncu 4.3 752
1963 Western Oyuncu 7.5 25

300 Sparta'lı Kahraman
1962 41 Macera Oyuncu 6.5 7,290
1960 39 Oyuncu 5.4 807
1960 39 Dram Oyuncu 7.4 10,530

Yaz Âşıkları
1959 38 Dram Oyuncu 6.9 3,436
1959 38 Dram Oyuncu 6.3 636

Avcılar
1958 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,505
1957 Komedi Oyuncu 7.7 257

Umutsuz Aşk
1956 35 Western Oyuncu 6.2 4,291
1956 35 Dram Oyuncu 6.5 626
1956 35 Dram Oyuncu 6.4 843
1955 34 Macera Oyuncu 6.1 802

Soyguncular
1955 34 Suç Oyuncu 6.9 2,554
1955 34 Macera Oyuncu 5.9 507
1955 34 Dram Oyuncu 6.2 142
1955 34 Macera Oyuncu 5.3 1,021
1954 33 Dram Oyuncu 5.4 1,489

Kaplanların Pençesinde
1954 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,967
1953 32 Komedi Oyuncu 6.5 417
1953 32 Dram Oyuncu 6.7 901
1953 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 332
1953 32 Kara Film Oyuncu 6.8 1,645
1952 31 Macera Oyuncu 6.0 1,546
1952 31 Dram Oyuncu 5.8 732
1952 31 Suç Oyuncu 6.2 508
1952 31 Western Oyuncu 5.8 370
1952 31 Western Oyuncu 6.3 681
1951 30 Macera Oyuncu 5.5 299
1951 30 Dram Oyuncu 7.3 884
1951 30 Suç Oyuncu 6.7 707
1950 29 Suç Oyuncu 6.7 725
1950 29 Dram Oyuncu 6.4 1,634
1950 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,226
1950 29 Western Oyuncu 6.1 245
1950 29 Western Oyuncu 5.7 180
1950 29 Dram Oyuncu 7.2 3,121
1949 28 Suç Oyuncu 6.6 187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022