Giriş Kayıt
David Eeles

David Eeles


Oyuncu

David Eeles, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 7.1 611
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 59
2010 Dram Oyuncu 6.7 329
2007 Suç Oyuncu 7.4 1,110

Katil Asansör
2001 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,579
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018