Giriş Kayıt
Trisha Edwards

Trisha Edwards


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Trisha Edwards, sanat bölümü, set dekoratörü.

Krallar Savaşıyor (1981), Çıplak (1993), Açlık (1983), Fransız Teğmen'in Kadını (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tricia Edwards | Trish Edwards
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Set Dekoratörü 8.3 7,706

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Set Dekoratörü 6.5 16,191

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 189,624
2002 Komedi Set Dekoratörü 6.5 1,552

Ölümün Kollarında
2002 Dram Set Dekoratörü 5.5 16,021
2001 Biyografi Set Dekoratörü 7.1 16,048
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.9 691
2000 Gerilim Set Dekoratörü 5.4 179
2000 Macera Sanat Bölümü 7.5 2,719
1999 Dram Set Dekoratörü 7.4 6,906

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 9,234

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Sanat Bölümü 6.7 6,148

Süperstar
1996 Dram Set Dekoratörü 5.8 1,353

Siradisi bir kadin
1996 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,742
1995 Komedi Sanat Bölümü 7.0 3,337

Çıplak
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.9 29,493

Hayat Tatlıdır
1990 Komedi Sanat Bölümü 7.5 7,818

Gotik
1986 Korku Sanat Bölümü 5.8 6,405

Açlık
1983 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 20,506

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,711

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 52,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019