Giriş Kayıt
Frank Edwards

Frank Edwards


Oyuncu

Frank Edwards, oyuncu.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Çeşitli 7.9 706,691
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 358,244

Sevimli Hayaletler
1996 Komedi Oyuncu 7.1 75,387
1992 Dram Oyuncu 5.0 778
1958 Biyografi Oyuncu 7.5 931
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018