Giriş Kayıt
Bruce Edwards

Bruce Edwards (88)


Oyuncu

Edward Lester Smith, 08 Ekim 1914 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

The Fallen Sparrow (1943), (1946) Bedlam (1946), (1942) Moontide (1942), (1946) Dangerous Money (1946) gibi yapımlarla biliniyor.

Bruce Edwards, 20 Eylül 2002 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edward Lester Smith
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1914
Ölüm Tarihi: 20 Eylül 2002
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Smith
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 39 Dram Oyuncu 7.0 941

Iwo Jima Yanıyor
1949 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,608
1949 35 Suç Oyuncu 5.7 190
1948 34 Western Oyuncu 6.6 56
1947 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 317
1946 32 Komedi Oyuncu 7.1 928
1946 32 Dram Oyuncu 6.9 3,198
1945 31 Macera Oyuncu 5.9 249
1945 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,073
1945 31 Western Oyuncu 6.2 202
1944 30 Aile Oyuncu 6.4 82
1943 29 Dram Oyuncu 6.7 1,056
1943 29 Dram Oyuncu 6.1 595
1942 28 Macera Oyuncu 4.9 261
1942 28 Dram Oyuncu 6.9 1,214
1941 27 Komedi Oyuncu 6.8 426
1941 27 Komedi Oyuncu 6.0 12
1941 27 Komedi Oyuncu 7.3 1,229
1941 27 Komedi Oyuncu 7.0 913
1941 27 Komedi Oyuncu 6.7 203
1940 26 Dram Oyuncu 6.3 550
Film Altyazıları
Us (10,255) Shazam! (6,230) Ying (3,213) Il primo re (2,795) The Professor (2,606) The Perfection (2,107) Maria (1,840) Rim of the World (1,737) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,616) Five Feet Apart (1,520)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (56,852) Chernobyl (55,852) The 100 (3,942) The Big Bang Theory (3,673) The Blacklist (2,358) Killing Eve (2,108) Vikings (1,831) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,764) Breaking Bad (1,447) Friends (1,349)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019