Giriş Kayıt
Kate Edwards

Kate Edwards


Yapımcı

Kate Edwards, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram 5.3 963
2009 Gerilim 5.9 3,547
2007 Dram Çeşitli 6.1 1,490
2007 Dram 5.8 402

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapımcı 4.6 3,115
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018