Giriş Kayıt
Anthony Edridge

Anthony Edridge


Oyuncu

Anthony Edridge, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Antony Edridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Oyuncu 4.0 15,517
2018 Dram Oyuncu 6.7 5,791
2016 Belgesel Oyuncu 6.8 285
2016 Dram Oyuncu 8.7 84,535

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 252,415
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 415
2011 Korku Oyuncu 7.7 23
2006 Suç Oyuncu 8.0 9,208

Çıldırış
2005 Dram Oyuncu 7.1 103,942
2004 Suç Oyuncu 7.1 155
2002 Dram Oyuncu 8.2 4,813
2000 Dram Oyuncu 5.1 949
1998 Dram Oyuncu 5.5 334
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019