Giriş Kayıt
Mark Edward Edens

Mark Edward Edens


Senarist

Mark Edward Edens, senarist.

Diğer Bir İsmi: Mark Edens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Senarist 7.3 499
2002 Macera Senarist 3.5 733
1998 Aksiyon Senarist 5.7 2,009
1992 Animasyon Senarist 8.5 43,743
1991 Animasyon Senarist
Çeşitli
4.2 126
1989 Animasyon Senarist 7.3 7,438

Polis Akademisi
1988 Animasyon Senarist 5.6 887
1987 Animasyon Senarist 7.9 34,606
1986 Aksiyon Senarist 7.1 1,501
1986 Animasyon Senarist 7.6 10,165
1986 Animasyon Senarist 7.0 1,542

Tatil Gecesi
1981 Korku Senarist 5.9 11,752
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022