Giriş Kayıt
Peter Ecker

Peter Ecker


Sanat Bölümü

Peter Ecker, sanat bölümü.

Saklı (2005), Piyanist (2001), Kuzey Yamacı (2008), Kurdun Günü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.5 233
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,406
2014 Belgesel Sanat Bölümü    
2011 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 533
2011 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,151
2011 Dram Sanat Bölümü 6.5 60

Kuzey Yamacı
2008 Macera Sanat Bölümü 7.4 13,633

Saklı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 66,354
2004 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,461
2004 Suç Sanat Bölümü 7.2 4,519

Kurdun Günü
2003 Dram Sanat Bölümü 6.6 8,828

Piyanist
2001 Dram Sanat Bölümü 7.5 49,569

Ölümcül Oyunlar
1997 Suç Sanat Bölümü 7.6 56,593

Şato
1997 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,604

Tesadüfi Bir Kronolojinin 71 Parçası
1994 Dram Sanat Bölümü 7.3 5,860
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.9 2,648

Benny\'nin Videosu
1992 Suç 0 7.2 12,247
1986 Dram Sanat Bölümü 7.2 161
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019