Giriş Kayıt
Marilyn Eastman

Marilyn Eastman (85)


Oyuncu

Marilyn Eastman, 17 Aralık 1933 Iowa, ABD doğumlu oyuncu.

Yaşayan Ölülerin Gecesi (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1933
Doğum Yeri: Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Mary Eastman
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 78 Belgesel Oyuncu 6.7 130
2009 76 Animasyon Oyuncu 4.4 233
1996 63 Korku Oyuncu 2.6 431
1995 62 Komedi Oyuncu 6.0 6,007
1991 58 Komedi Oyuncu 5.0 593

Yaşayan Ölülerin Gecesi
1968 35 Korku Oyuncu 7.9 102,541
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018