Giriş Kayıt
Carlos East Jr.

Carlos East Jr. (37)


Kostümcü, Oyuncu

Carlos East Jr., 17 Aralık 1980 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu kostümcü, oyuncu.

Keiko en peligro (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1980
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Carlos East
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.8 297,903

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 520,572

Kara Panter
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 412,202
2004 Romantik Oyuncu 6.6 19
2001 Oyuncu 6.3 39
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018