Giriş Kayıt
Manola Diez

Manola Diez (45)


Oyuncu

Manola Diez, 28 Haziran 1974 Monterrey, Nuevo Leon, Meksika doğumlu oyuncu.

Esperanza del corazón (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1974
Doğum Yeri: Monterrey, Nuevo Leon, Meksika
Diğer Bir İsmi: Manola
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.8 45
2013 Dram Oyuncu 7.8 375
2011 Dram Oyuncu 7.6 16
2010 Dram Oyuncu 6.7 592
2007 Komedi Oyuncu 5.9 175
2004 Komedi Oyuncu 6.8 2,605
2002 Komedi Oyuncu 7.1 504
1998 Macera Oyuncu 7.9 215
1985 Suç Oyuncu 6.0 145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019