Giriş Kayıt
Robinson Díaz

Robinson Díaz


Oyuncu

Robinson Díaz, oyuncu.

El Señor de los Cielos (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 7.0 734
2011 Suç Oyuncu 6.5 1,104
2002 Oyuncu 6.0 150
2002 Komedi Oyuncu 6.4 298
2001 Komedi Oyuncu 6.8 327
2000 Oyuncu 6.3 139
1999 Dram Oyuncu 6.7 134
1995 Oyuncu 7.7 26
1991 Oyuncu 7.5 414
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018