Giriş Kayıt
Robinson Díaz

Robinson Díaz


Oyuncu

Robinson Díaz, oyuncu.

El Señor de los Cielos (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 7.0 749
2011 Suç Oyuncu 6.5 1,107
2002 Oyuncu 6.0 150
2002 Komedi Oyuncu 6.4 298
2001 Komedi Oyuncu 6.8 333
2000 Oyuncu 6.3 139
1999 Dram Oyuncu 6.7 136
1995 Oyuncu 7.7 26
1991 Oyuncu 7.6 534
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018