Giriş Kayıt
Jean Décarie

Jean Décarie


Kameraman

Jean Décarie, kameraman.

CAT. 8 (2013), (2008) Dünyanın Merkezine Yolculuk (2008), (2005) X Kişi (2005), (2002) Hırsızlar Çetesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Decarie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Kameraman 8.2 10,277
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 1,084
2012 Suç Kameraman 6.0 391

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Kameraman 7.5 440,817

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Kameraman 5.8 101,547

Şanslı Slevin
2006 Suç Kameraman 7.8 284,883

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,890

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 27,588
2003 Komedi Kameraman 5.8 524

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 800
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018