Giriş Kayıt
Jean Décarie

Jean Décarie


Kameraman

Jean Décarie, kameraman.

CAT. 8 (2013), (2008) Dünyanın Merkezine Yolculuk (2008), (2005) X Kişi (2005), (2002) Hırsızlar Çetesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Decarie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Fantastik Kameraman 8.2 10,182
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 1,080
2012 Suç Kameraman 5.9 389

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Kameraman 7.5 438,002

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Kameraman 5.8 100,871

Şanslı Slevin
2006 Suç Kameraman 7.8 283,955

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810

İnsan Lekesi
2003 Dram Kameraman 6.3 27,464
2003 Komedi Kameraman 5.8 485

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 797
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018