Giriş Kayıt
Luis Dávila

Luis Dávila (71)


Oyuncu

Luis Dávila, 15 Temmuz 1927 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

Zampo y yo (1966) yapımıyla biliniyor.

Luis Dávila, 21 Ağustos 1998 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1927
Ölüm Tarihi: 21 Ağustos 1998
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Luis Davila | Louis Dawson | Luis Devil | Héctor C
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumyanın İntikamı
1975 48 Korku Oyuncu 5.7 209
1972 45 Dram Oyuncu 5.5 78

Vatan Kurtaran Aslan
1971 44 Macera Oyuncu 6.5 259
1971 44 Macera Oyuncu 4.2 40
1970 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 389
1970 43 Dram Oyuncu 6.4 468
1969 42 Biyografi Oyuncu 7.9 47
1969 42 Suç Oyuncu 5.3 45
1969 42 Western Oyuncu 5.5 54
1965 Dram Oyuncu 7.7 31
1962 35 Suç Oyuncu 3.4 80
1959 32 Komedi Oyuncu 7.2 6
1954 27 Oyuncu 5.8 10
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019