Giriş Kayıt
Wilfried Dziallas

Wilfried Dziallas (74)


Oyuncu

Wilfried Dziallas, 08 Mayıs 1944 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Großstadtrevier (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1944
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Komedi Oyuncu 5.4 143
2012 68 Fantastik Oyuncu 6.8 141
2007 Suç Oyuncu 5.5 156
2004 Suç Oyuncu 5.7 107
2003 59 Komedi Oyuncu 6.9 1,224
1999 Suç Oyuncu 6.3 181
1998 Dram Oyuncu 4.7 198
1998 Komedi Oyuncu 7.0 155
1994 Suç Oyuncu 6.9 153
1986 Suç Oyuncu 6.4 261

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,052
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019