Giriş Kayıt
Wilfried Dziallas

Wilfried Dziallas (74)


Oyuncu

Wilfried Dziallas, 08 Mayıs 1944 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Großstadtrevier (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1944
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Komedi Oyuncu 5.3 127
2012 68 Fantastik Oyuncu 6.7 134
2007 Suç Oyuncu 5.5 153
2003 59 Komedi Oyuncu 6.8 1,221
1999 Suç Oyuncu 6.4 176
1998 Komedi Oyuncu 7.0 154
1986 Suç Oyuncu 6.4 254

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,023
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018