Giriş Kayıt
Mark Dymond

Mark Dymond


Oyuncu

Mark Dymond, Wimbledon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Mezara Kadar (2007), Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi (2005), (2002) 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002), (2011) Mrs. Brown's Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Wimbledon, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.4 5,940
2015 Gerilim Oyuncu 5.1 613

Babam İçin
2011 Dram Oyuncu 6.8 3,369
2011 Komedi Oyuncu 7.1 8,599
2011 Korku Oyuncu 2.8 862

Manastırda Aşk
2007 Dram Oyuncu 7.2 15,297

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,929
2006 Aksiyon Oyuncu 2.7 4,453

Kafein
2006 Komedi Oyuncu 5.4 2,714

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,762

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,843
2003 Komedi Oyuncu 5.6 4,260

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 219,450
2001 Macera Oyuncu 4.7 1,637

Keyif Evi
2000 Romantik Oyuncu 7.0 7,584
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022