Giriş Kayıt
Wilson Dyer

Wilson Dyer


Sesler

Wilson Dyer, sesler.

NCIS: Los Angeles (2009), Everybody Hates Chris (2005), King & Maxwell (2013), Seven Days (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 7.2 3,219
2009 Suç Sesler 6.7 44,306

Tehlikeli Atlayış
2008 Aksiyon Sesler 4.8 597
2006 Komedi Sesler 4.6 288
2005 Macera Sesler 4.4 2,991
2005 Bilim-Kurgu Sesler 4.4 1,793
2005 Komedi Sesler 7.4 31,625
2004 Komedi Sesler 5.9 2,267
2004 Dram Sesler 4.4 392
2004 Suç Sesler 7.3 815
1998 Komedi Sesler 5.5 1,619
1998 Bilim-Kurgu Sesler 7.3 2,991

Çılgın Kamp
1997 Aile Sesler 5.0 909
1997 Dram Sesler 6.0 571
1996 Komedi Sesler 6.7 30,732
1995 Dram Sesler 8.3 40

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sesler 7.7 50,667
1993 Aksiyon Sesler 6.5 18,623
1993 Aksiyon Sesler 5.5 13,716
1993 Aksiyon Sesler 5.7 4,843

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Sesler 7.9 44,332
1993 Dram Sesler 8.5 698
1990 Aksiyon Sesler 5.4 3,078

Sahil Güvenlik
1989 Dram Sesler 5.2 22,464
1989 Korku Sesler 6.0 2,404

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Sesler 8.6 85,743

Macgyver 1
1985 Aksiyon Sesler 7.7 32,489
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019