Giriş Kayıt
Evelyn Dutton

Evelyn Dutton (30)


Oyuncu

Evelyn Dutton, 30 Nisan 1939 Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Which Way Is Up? (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1939
Doğum Yeri: Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Evelyn J. Dutton
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Komedi Oyuncu 6.4 1,346
1970 Aile Oyuncu 6.7 890
1968 29 Aile Oyuncu 6.2 2,982
1963 24 Komedi Oyuncu 6.2 345

Beni Festivale Götür
1963 24 Komedi Oyuncu 6.1 2,086
1950 Komedi Oyuncu 8.5 1,072
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019