Giriş Kayıt
Jesus G. Duran

Jesus G. Duran


Özel Efekt

Jesus G. Duran, Özel efekt.

Gazap Ateşi (2004), Günahkar (2001), Kayıp (1982), İntikam (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Jesus G. Duran, 07 Ocak 2010 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 07 Ocak 2010
Diğer Bir İsmi: Jesus Duran Sr. | Chucho Duran | Jesus 'Chu Cho' D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Özel Efekt 7.2 41,863

Apokalipto
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.8 267,751

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.9 84,472

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.7 303,675

Masum Sesler
2004 Dram Özel Efekt 7.9 6,817

Büyük Günahlar
2002 Suç Özel Efekt 6.4 35,394

Günahkar
2001 Dram Özel Efekt 6.0 50,006
1999 Korku Özel Efekt 6.2 60,068

Yırtıcı
1999 Korku Özel Efekt 7.0 33,877
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.4 5,971

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Özel Efekt 4.8 4,513
1993 Romantik Özel Efekt 6.0 651

Silahların Günü
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.2 3,034

İntikam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.2 14,796
1989 Macera Özel Efekt 5.8 1,648

Av
1987 Aksiyon Özel Efekt 7.8 340,607
1987 Komedi Özel Efekt 5.9 4,939
1986 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,056

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.4 9,986
1985 Dram Özel Efekt 6.8 9,491

Volkanın Altında
1984 Dram Özel Efekt 7.1 4,318

Ateş Altında
1983 Dram Özel Efekt 7.1 6,185

Kayıp
1982 Dram Özel Efekt 7.8 16,356

Mağara Adamı
1981 Komedi Özel Efekt 5.8 6,482
1981 Aksiyon Özel Efekt 5.8 897
1980 Aksiyon Özel Efekt 5.7 761
1979 Komedi Özel Efekt 5.0 480
1972 Western Özel Efekt 6.0 718
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019