Giriş Kayıt
Nükhet Duru

Nükhet Duru


Oyuncu

Nükhet Duru, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
6.3 (3 Oy)
  • Currently 126.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.2 480
2016 Komedi Oyuncu 5.1 255
2015 Komedi Oyuncu 6.6 6,544
2006 Komedi Oyuncu 1.8 8,914
2002 Komedi Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu 4.5 19
1998 Belgesel Oyuncu 7.4 74
1991 Komedi Oyuncu 6.1 19
1975 Aksiyon Oyuncu 5.3 29
1973 Oyuncu    
1973 Komedi Oyuncu 5.3 49
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018