Giriş Kayıt
Marc Duret

Marc Duret (61)


Oyuncu

Marc Duret, 28 Eylül 1957 Nice, Fransa doğumlu oyuncu.

Nikita (1990), (1988) Derinlik Sarhoşluğu (1988), (1997) Doberman (1997), (2000) Bilinmeyen Kod (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1957
Doğum Yeri: Nice, Fransa
Burcu: Terazi
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 23
2015 58 Dram Oyuncu 4.3 112

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 93,198
2013 Oyuncu 7.2 45
2011 Dram Oyuncu 7.8 5,364
2011 Suç Oyuncu 7.4 85

Bebek Sevgisi
2008 51 Komedi Oyuncu 6.5 1,223
2003 46 Gerilim Oyuncu 6.1 668

Ev Sahipleri
2002 45 Komedi Oyuncu 5.4 183

Bilinmeyen Kod
2000 43 Dram Oyuncu 7.2 10,572
1998 Suç Oyuncu 7.0 58

Doberman
1997 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,869

Canavar
1996 39 Dram Oyuncu 7.0 2,195

Protesto
1995 38 Suç Oyuncu 8.1 132,187
1990 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 62,876

Derinlik Sarhoşluğu
1988 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 44,620

Geçen Yaz 5 Gün
1982 25 Dram Oyuncu 6.1 879

Acımasız Adalet
1981 24 Dram Oyuncu 6.4 160
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019