Giriş Kayıt
Christopher Durang

Christopher Durang (70)


Oyuncu, Senarist

Christopher Durang, 02 Ocak 1949 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Simply Irresistible (1999), (1987) Benim Başarım (1987), (1992) HouseSitter (1992), (1994) The Cowboy Way (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1949
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Durang
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 52 Komedi Senarist 6.0 553

Taşralılar
1999 50 Komedi Oyuncu 5.4 11,878
1999 50 Komedi Oyuncu 5.3 12,501

Joe'nin Böcekli Evi
1996 47 Komedi Oyuncu 5.4 11,687
1994 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,118
1993 Komedi Oyuncu 8.1 65,098

Mikey'le Yaşam
1993 44 Komedi Oyuncu 5.5 4,939
1992 43 Komedi Oyuncu 6.1 19,932

Kasabın Karısı
1991 42 Komedi Oyuncu 5.3 6,019
1990 41 Komedi Oyuncu 6.7 3,643
1988 39 Komedi Oyuncu 7.1 375
1988 39 Komedi Oyuncu 5.9 1,120

Benim Başarım
1987 38 Komedi Oyuncu 6.5 26,361
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019