Giriş Kayıt
Christopher Durang

Christopher Durang (69)


Oyuncu, Senarist

Christopher Durang, 02 Ocak 1949 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Simply Irresistible (1999), (1987) Benim Başarım (1987), (1992) HouseSitter (1992), (1994) The Cowboy Way (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1949
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Durang
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 52 Komedi Senarist 6.0 552

Taşralılar
1999 50 Komedi Oyuncu 5.4 11,742
1999 50 Komedi Oyuncu 5.3 12,424

Joe'nin Böcekli Evi
1996 47 Komedi Oyuncu 5.4 11,585
1994 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,036
1993 Komedi Oyuncu 8.1 64,337

Mikey'le Yaşam
1993 44 Komedi Oyuncu 5.5 4,890
1992 43 Komedi Oyuncu 6.1 19,662

Kasabın Karısı
1991 42 Komedi Oyuncu 5.3 5,949
1990 41 Komedi Oyuncu 6.7 3,576
1988 39 Komedi Oyuncu 7.1 369
1988 39 Komedi Oyuncu 5.9 1,114

Benim Başarım
1987 38 Komedi Oyuncu 6.5 26,050
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018