Giriş Kayıt
Nathalie Duran

Nathalie Duran


Yapım Yöneticisi, Editör

Nathalie Duran, yapım yöneticisi, editör.

Sürpriz Damatlar (2014), Séraphine (2008), Darmadağın (2015), İntikam (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Darmadağın
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 4,793

Sürpriz Damatlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 32,224

Amman Hocam
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 2,725
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 4.2 293
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 704
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 536
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 182
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 5,437
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 318

Son Sosyalist Mitterand
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 936
2002 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.3 917

İntikam
2000 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.3 2,445
1994 Dram Editorial Department 6.7 941
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018