Giriş Kayıt
Jacob 'Stitch' Duran

Jacob 'Stitch' Duran


Oyuncu

Jacob 'Stitch' Duran, oyuncu.

Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 18,471

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 208,795

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,705
2006 Dram Oyuncu 7.2 184,557

Yenilmez
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,195

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.8 463,357

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Oyuncu 5.4 10,937
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018