Giriş Kayıt
Jacob 'Stitch' Duran

Jacob 'Stitch' Duran


Oyuncu

Jacob 'Stitch' Duran, oyuncu.

Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 202,682

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 80,395
2006 Dram Oyuncu 7.2 182,688

Yenilmez
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 25,996

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.8 460,427

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Oyuncu 5.4 10,873
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018