Giriş Kayıt
Joan Dupuis

Joan Dupuis


Oyuncu

Joan Dupuis, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Dram Oyuncu 6.5 587
1961 Dram Oyuncu 6.7 759
1960 Komedi Oyuncu 6.5 3,537
1960 Komedi Oyuncu 7.1 2,512

F.B.I. Ajanı
1959 Suç Oyuncu 6.6 2,650
1957 Komedi Oyuncu 5.5 1,300

Sarkicilar krali
1957 Dram Oyuncu 6.5 6,926
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018