Giriş Kayıt
Christian Dupré

Christian Dupré


Kameraman

Christian Dupré, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Suç Kameraman 6.4 141

Daldaki Otomobil
1971 Komedi Kameraman 6.4 2,311

Aci mücadele
1971 Gerilim Kameraman 6.4 123

Trafik
1971 Komedi Kameraman 7.2 4,697
1970 Kameraman 6.7 183
1968 Müzikal Kameraman 5.5 96
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018