Giriş Kayıt
Christian Dupré

Christian Dupré


Kameraman

Christian Dupré, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Suç Kameraman 6.4 143

Daldaki Otomobil
1971 Komedi Kameraman 6.4 2,352

Aci mücadele
1971 Gerilim Kameraman 6.4 124

Trafik
1971 Komedi Kameraman 7.2 4,762
1970 Kameraman 6.7 186
1968 Müzikal Kameraman 5.5 97
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018