Giriş Kayıt
John Dunning

John Dunning (84)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

John Dunning, 27 Nisan 1927 Verdun, Québec, Kanada doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Buffalo '66 (1998), Sevgililer Günü Katliamı (2009), Köftehorlar (1979), Shivers (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

John Dunning, 19 Eylül 2011 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1927
Ölüm Tarihi: 19 Eylül 2011
Doğum Yeri: Verdun, Québec, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevgililer Günü Katliamı
2009 82 Korku Yapımcı 5.5 50,570
2006 79 Belgesel Oyuncu 7.3 3,082
1998 71 Komedi Yapımcı 7.5 42,413
1998 71 Komedi Yapımcı 6.6 1,724

9 1/2 hafta 3
1998 71 Dram Yapımcı 3.5 498
1996 Gerilim Yapımcı 5.0 941
1996 69 Aksiyon Yapımcı 4.3 290
1995 68 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,261
1994 67 Komedi Yapımcı 3.7 1,103
1992 65 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.2 366
1989 62 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.9 385
1989 62 Aksiyon Yapımcı
Senarist
4.3 804
1986 59 Komedi Yapımcı 3.4 2,101
1986 59 Aksiyon Yapımcı 5.0 668
1985 58 Korku Yapımcı 4.6 239

Ölümcül Aldatma
1984 57 Dram Yapımcı 4.5 191
1983 56 Macera Yapımcı 5.4 4,777

Kanlı Yaş Günü
1981 54 Korku Yapımcı 6.1 7,157

Sevgililer Günü Laneti
1981 54 Korku Yapımcı 6.3 15,198

Köftehorlar
1979 52 Komedi Yapımcı 6.2 17,191
1978 51 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.8 289

Kuduz
1977 50 Korku Yapımcı 6.4 13,288
1975 48 Korku Yapımcı 6.5 15,261
1973 46 Komedi Yapımcı 2.6 17
1970 43 Dram Yapımcı 5.3 90
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019