Giriş Kayıt
Robin Dunne

Robin Dunne (42)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Robin Dunne, 19 Kasım 1976 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

Farrah Aviva ile evlendi. Heidi Lenhart ile evlendi.

Sanctuary (2008), Seks Oyunları 2 (2000), Amerikan Sapığı 2 (2002), Tehlikeli Tür 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1976
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Aile Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.5 28
2018 Gizem Oyuncu 6.9 520
2018 42 Gerilim Oyuncu    
2017 41 Oyuncu 3.4 36
2017 41 Korku Oyuncu 4.7 1,274
2017 41 Aile Senarist
Oyuncu
5.0 219
2017 41 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 8
2016 Romantik Oyuncu 6.6 654
2016 Dram Oyuncu 7.8 62
2016 40 Aile Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 267
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
6.9 1,344
2015 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.5 352
2015 39 Gizem Oyuncu 7.0 1,133
2013 37 Romantik Oyuncu 6.0 699
2013 37 Korku Oyuncu 4.7 2,459
2013 37 Korku Oyuncu 4.1 1,651
2013 Dram Oyuncu 7.3 981
2013 37 Komedi Oyuncu 5.6 204
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 38,115
2013 37 Aksiyon Oyuncu 3.5 367
2012 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,452

Ormanın Ötesinde
2009 33 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,230
2008 32 Aile Senarist 6.4 162
2008 Suç Oyuncu 7.4 17,586

Kader Taşı
2008 32 Macera 6.8 3,405
2008 32 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.6 2,743
2008 32 Aile Senarist 5.7 190
2007 31 Aile Senarist 6.1 271
2007 Suç Oyuncu 7.8 1,279

Sadece Arkadaş
2005 29 Komedi Oyuncu 6.2 96,193

Tehlikeli Tür 3
2004 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 8,138

Karda Yürüyen
2003 27 Macera Oyuncu 7.4 9,231
2003 Komedi Oyuncu 8.1 37,710

Amerikan Sapığı 2
2002 26 Korku Oyuncu 3.9 13,584
2002 26 Gerilim Oyuncu 5.0 552

Saklı Seçilmişler 2
2002 26 Gerilim Oyuncu 4.7 2,726
2001 25 Suç Oyuncu 5.5 141

Seks Oyunları 2
2000 24 Dram Oyuncu 4.3 14,066

Mor Bulutun Tuzağında
2000 24 Suç Oyuncu 7.2 536
1998 22 Komedi Oyuncu 6.7 6,177

Büyük Vurgun
1998 22 Aksiyon Oyuncu 6.1 26,961

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 31,399
1996 Fantastik Oyuncu 7.2 1,521
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019