Giriş Kayıt
Liam Dunn

Liam Dunn (59)


Oyuncu

Liam Dunn, 12 Kasım 1916 New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

(1974) Genç Frankeştayn (1974), (1974) Gümüş Eyerler (1974), (1972) Aşka Vakit Yok (1972), (1976) Deli Dolu (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Liam Dunn, 11 Nisan 1976 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1916
Ölüm Tarihi: 11 Nisan 1976
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Komedi Oyuncu 5.9 2,249
1976 Komedi Oyuncu 5.9 1,387

Deli Dolu
1976 Komedi Oyuncu 6.7 14,735
1976 Komedi Oyuncu 5.8 490
1976 Aksiyon Oyuncu 5.6 79
1975 59 Müzikal Oyuncu 5.0 974

Genç Frankeştayn
1974 58 Komedi Oyuncu 8.0 132,078
1974 58 Komedi Oyuncu 5.6 854

Sevgi Bağları
1974 Oyuncu 7.1 74
1974 58 Komedi Oyuncu 5.6 6,563

Gümüş Eyerler
1974 58 Komedi Oyuncu 7.8 114,740
1974 Korku Oyuncu 4.6 387

Şeytan
1973 57 Korku Çeşitli 8.0 328,099

Kelebek
1973 57 Biyografi Oyuncu 8.0 111,711

Ölüm Treni
1973 57 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,177
1973 57 Aile Oyuncu 6.1 390
1973 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 707
1972 56 Western Oyuncu 6.2 1,696

Aşka Vakit Yok
1972 56 Komedi Oyuncu 7.8 17,221

McMillan ve Karısı
1971 Suç Oyuncu 7.2 1,729
1970 54 Komedi Oyuncu 7.2 19,427
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,198

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.7 129
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019