Giriş Kayıt
Frank Duncan

Frank Duncan (72)


Oyuncu

Frank Duncan, 01 Şubat 1923 Lausanne, İsviçre doğumlu oyuncu.

Güneş İmparatorluğu (1987) yapımıyla biliniyor.

Frank Duncan, 06 Şubat 1995 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 06 Şubat 1995
Doğum Yeri: Lausanne, İsviçre
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güneş İmparatorluğu
1987 64 Dram Oyuncu 7.8 106,021
1984 61 Dram Oyuncu 5.2 1,305

Geçen Yaz 5 Gün
1982 59 Dram Oyuncu 6.1 879
1980 Dram Oyuncu 7.7 148
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,617
1972 Dram Oyuncu 8.3 67

Bir Aşk Yetmez
1967 44 Dram Oyuncu 7.2 4,768
1963 40 Komedi Oyuncu 6.5 1,297

Sahne Korkusu
1950 27 Suç Oyuncu 7.1 11,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019