Giriş Kayıt
Olive Dunbar

Olive Dunbar (91)


Oyuncu

Olive Dunbar, 30 Mart 1925 Wellesley, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

(1985) Girls Just Want to Have Fun (1985), (1964) Kahraman Silahşör (1964), (1981) First Monday in October (1981), (1980) The Hearse (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Olive Dunbar, 08 Şubat 2017 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1925
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2017
Doğum Yeri: Wellesley, Massachusetts, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Komedi Oyuncu 6.0 8,895
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,058
1981 56 Komedi Oyuncu 6.4 1,235
1980 55 Korku Oyuncu 4.9 1,588
1976 51 Aile Oyuncu 6.5 1,195

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,106
1972 Macera Oyuncu 7.0 720
1972 47 Komedi Oyuncu 6.2 490
1969 Komedi Oyuncu 8.4 316
1965 Western Oyuncu 8.0 464

Kahraman Silahşör
1964 39 Western Oyuncu 6.3 1,481
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,400
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019