Giriş Kayıt
Olive Dunbar

Olive Dunbar (91)


Oyuncu

Olive Dunbar, 30 Mart 1925 Wellesley, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

(1985) Girls Just Want to Have Fun (1985), (1964) Kahraman Silahşör (1964), (1981) First Monday in October (1981), (1976) No Deposit, No Return (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Olive Dunbar, 08 Şubat 2017 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1925
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2017
Doğum Yeri: Wellesley, Massachusetts, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Komedi Oyuncu 6.0 8,780
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,024
1981 56 Komedi Oyuncu 6.4 1,227
1980 55 Korku Oyuncu 4.8 1,546
1976 51 Aile Oyuncu 6.5 1,175

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,037
1972 Macera Oyuncu 6.9 699
1972 47 Komedi Oyuncu 6.2 481
1969 Komedi Oyuncu 8.4 314
1965 Western Oyuncu 8.0 457

Kahraman Silahşör
1964 39 Western Oyuncu 6.3 1,429
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,364
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018