Giriş Kayıt
Olive Dunbar

Olive Dunbar (91)


Oyuncu

Olive Dunbar, 30 Mart 1925 Wellesley, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

(1985) Girls Just Want to Have Fun (1985), (1964) Kahraman Silahşör (1964), (1981) First Monday in October (1981), (1976) No Deposit, No Return (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Olive Dunbar, 08 Şubat 2017 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1925
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2017
Doğum Yeri: Wellesley, Massachusetts, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Komedi Oyuncu 6.0 8,708
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,002
1981 56 Komedi Oyuncu 6.4 1,102
1980 55 Korku Oyuncu 4.8 1,297
1976 51 Aile Oyuncu 6.5 1,021

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,994
1972 Macera Oyuncu 6.9 573
1972 47 Komedi Oyuncu 6.2 394
1969 Komedi Oyuncu 8.8 257
1965 Western Oyuncu 8.0 368

Kahraman Silahşör
1964 39 Western Oyuncu 6.3 1,169
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,335
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,213) Better Call Saul (3,306) The 100 (2,185) La casa de papel (2,059) Sharp Objects (1,480) Suits (1,424) Vikings (1,179) Friends (1,101) Black Mirror (1,031) Yellowstone (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018