Giriş Kayıt
Rickley W. Dumm

Rickley W. Dumm


Sesler, Editör

Rickley W. Dumm, sesler, editör.

Juno (2007), Hayatım Yalan (2011), Boş Oda (2007), Kıyamet Melekleri (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rickey Dumm | Rickley Dumm | Rickly Dumm | Rick Du
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.3 3,700
2017 Dram Sesler 7.0 4,663
2016 Aksiyon Sesler 8.1 28,088
2016 Komedi Sesler 8.0 15,746
2016 Gizem Sesler 6.8 3,707
2016 Komedi Sesler 7.6 23,183
2016 Dram Sesler 7.5 1,997
2016 Suç Sesler 7.0 8,506
2015 Animasyon Sesler 5.8 12
2015 Suç Sesler 8.7 73
2015 Komedi Sesler 7.6 29,502
2015 Suç Sesler 7.8 8,303
2015 Dram Sesler 8.1 9,115
2015 Komedi Sesler 7.6 3,153
2014 Dram Sesler 8.0 30,667
2014 Aksiyon Sesler 7.1 41,137
2014 Biyografi Sesler 6.9 18,358
2014 Gerilim Sesler 3.6 590
2014 Aksiyon Sesler 7.0 17,787
2014 Aksiyon Sesler 7.2 7,469
2014 Biyografi Sesler 6.4 2,587
2014 Dram Sesler 5.8 1,011
2014 Komedi Sesler 6.8 8,108
2014 Komedi Sesler 6.8 5,163
2014 Dram Sesler 8.3 47,671
2013 Suç Sesler 7.6 6,421
2013 Macera Sesler 7.4 54,360

Kubbenin Altında
2013 Dram Sesler 6.7 93,973
2013 Dram Sesler 7.1 3,886
2013 Kısa Metraj Sesler 7.9 24

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sesler 5.8 160,090
2013 Dram Sesler 8.2 81,104
2013 Dram Sesler    
2013 Dram Sesler 8.2 9
2012 Dram Sesler 5.7 943

Devrim
2012 Aksiyon Sesler 6.7 76,966
2012 Dram Sesler 6.3 7
2012 Dram Sesler 5.7 5,504
2012 Dram Sesler 6.4 1,289
2012 Suç Sesler 7.5 17,293
2011 Dram Sesler 7.0 6,483
2011 Suç Sesler 8.4 269,523

Ev Adamı
2011 Komedi Sesler 6.5 58,871

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 50,568
2011 Aksiyon Sesler 4.5 3,777
2011 Komedi Sesler 8.6 309,403
2011 Suç Sesler 5.5 307
2011 Biyografi Sesler 7.1 40,311

Hayatım Yalan
2011 Komedi Sesler 6.4 194,226

Oda Arkadaşım
2011 Dram Sesler 4.9 32,083
2011 Dram Sesler 4.9 1,970

Şeytanın İni
2011 Aksiyon Sesler 6.2 58,200

Yaman Çelişki
2011 Komedi Sesler 5.3 47,103

Utanmaz
2011 Komedi Sesler 8.7 155,378
2011 Komedi Sesler 7.7 12,448
2011 Dram Sesler 7.0 17,893

Yeniden Kesim
2010 Korku Sesler 4.2 318
2010 Komedi Sesler 3.4 275

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.7 73,993
2010 Komedi Sesler 8.1 13,024
2010 Korku Sesler 6.0 1,011

Büyükler
2010 Komedi Sesler 6.0 203,417

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Sesler 7.5 137,538

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Sesler 5.2 89,381
2010 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 5,375
2010 Aksiyon Sesler 8.6 74,023

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Sesler 5.7 26,438

Üvey Baba
2009 Gizem Sesler 5.6 26,591
2009 Aksiyon Sesler 3.7 3,387

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Sesler 6.1 2,147
2009 Dram Sesler 6.2 2,324

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Sesler 6.7 243,872

Risk Almak
2009 Dram Sesler 7.5 11,263
2009 Korku Sesler 7.1 267

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sesler 4.7 7,681

Alacakaranlık
2008 Dram Sesler 5.2 380,036

Kayıp Yol
2008 Suç Sesler 5.7 6,444
2008 Suç Sesler 8.1 147,091
2008 Komedi Sesler 4.6 11,574
2008 Aksiyon Sesler 6.8 377,938

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sesler 6.6 122,438

John Rambo
2008 Aksiyon Sesler 7.0 196,244
2008 Dram Sesler 7.1 1,782
2007 Komedi Sesler 7.5 454,827

Cadılar Bayramı
2007 Korku Sesler 6.1 97,501

Kanunsuz Teklif
2007 Suç Sesler 5.6 2,335

Boş Oda
2007 Korku Sesler 6.2 87,328

Hasat Zamanı
2007 Korku Sesler 5.7 39,779

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,678
2007 Dram Sesler 4.3 1,451

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 8,435

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Sesler 6.2 20,666

Göl Evi
2006 Dram Sesler 6.8 125,704

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Sesler 6.6 359,901

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.6 2,517

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Sesler 4.6 44,616

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 54,884

Not Defteri
2004 Dram Sesler 7.9 453,918

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 28,956

Ekip 49
2004 Aksiyon Sesler 6.5 51,242

İnfazcı
2004 Aksiyon Sesler 6.5 138,385

Deliler Evi
2004 Korku Sesler 5.6 5,367

Üç Yol
2004 Suç Sesler 4.8 1,286

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sesler 7.5 60,057

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,463

Aşk için Değer
2003 Komedi Sesler 5.2 7,298

İyi Evlat!
2003 Komedi Sesler 5.1 3,440
2002 Aksiyon Sesler 5.8 31,425

Azap Yolu
2002 Suç Sesler 7.7 222,426

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,672

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 179,361
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Dram Sesler 5.9 752

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Sesler 4.6 17,578
1999 Aksiyon Sesler 5.6 3,288
1999 Gerilim Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,281

Seçimler
1999 Komedi Sesler 7.3 81,087
1999 Dram Sesler 5.0 47

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Sesler 7.3 207,693

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sesler 6.0 18,638

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Sesler 6.7 151,582
1998 Aksiyon Sesler 6.6 358,776
1998 Gerilim Sesler 5.1 1,512
1998 Romantik Sesler 6.2 5,254
1998 Macera Sesler
Editorial Department
3.8 2,583
1998 Korku Sesler    
1998 Komedi Sesler 6.5 18,830

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.8 66,962
1997 Komedi Sesler 6.9 1,962
1997 Dram Sesler 6.2 1,528
1997 Aksiyon Sesler 5.0 438
1997 Komedi Sesler 6.9 2,826

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Sesler 5.3 8,055

Bir Dilek Tut
1996 Komedi Sesler    

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 12,887

Aşkın Gücü
1996 Komedi Sesler 6.3 41,751

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sesler 7.0 480,421

Korsan
1995 Aksiyon Sesler 5.6 23,428
1995 Biyografi Sesler 7.1 25,997

Kırmızı Leke
1995 Dram Sesler 5.2 13,206

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.1 10,269

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 98,432
1995 Komedi Sesler 6.4 1,469

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 10,278

Ufaklık
1994 Komedi Sesler 4.6 59,071

Gecenin Rengi
1994 Dram Sesler 5.1 20,647

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sesler 7.2 212,492
1994 Aksiyon Sesler 4.4 20,045

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 65,099
1993 Komedi Sesler 5.7 5,533

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 237,523
1993 Komedi Sesler 6.1 5,990
1993 Western Sesler 5.5 3,429
1992 Dram Sesler 6.7 2,041
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986
1992 Aksiyon Sesler 6.3 6,646

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 66,674

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Sesler 5.9 17,588
1991 Dram Sesler 6.7 2,471
1991 Komedi Sesler 5.9 726
1991 Komedi Sesler 5.9 442
1991 Komedi Sesler 6.0 2,044

Sen Başkasın
1991 Komedi Sesler 5.3 2,737
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,568) Shameless (3,922) Bodyguard (2,287) Fear the Walking Dead (1,666) Castle Rock (1,645) Suits (1,407) The First (1,215) La Casa de Papel (1,132) The 100 (1,094) Mayans M.C. (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018