Giriş Kayıt
Rickley W. Dumm

Rickley W. Dumm


Sesler, Editör

Rickley W. Dumm, sesler, editör.

Juno (2007), Hayatım Yalan (2011), Boş Oda (2007), Kıyamet Melekleri (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rickey Dumm | Rickley Dumm | Rickly Dumm | Rick Du
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.3 3,801
2017 Dram Sesler 7.0 4,808
2016 Aksiyon Sesler 8.0 29,688
2016 Komedi Sesler 8.0 15,998
2016 Gizem Sesler 6.8 3,743
2016 Komedi Sesler 7.6 23,608
2016 Dram Sesler 7.5 2,045
2016 Suç Sesler 7.0 8,639
2015 Animasyon Sesler 6.0 21
2015 Suç Sesler 8.5 82
2015 Komedi Sesler 7.6 30,838
2015 Suç Sesler 7.8 8,352
2015 Dram Sesler 8.1 9,252
2015 Komedi Sesler 7.6 3,366
2014 Dram Sesler 8.0 31,373
2014 Aksiyon Sesler 7.1 41,654
2014 Biyografi Sesler 6.9 18,502
2014 Gerilim Sesler 3.6 632
2014 Aksiyon Sesler 7.0 17,867
2014 Aksiyon Sesler 7.2 7,723
2014 Biyografi Sesler 6.4 2,921
2014 Dram Sesler 5.8 1,237
2014 Komedi Sesler 6.8 8,158
2014 Komedi Sesler 6.8 5,282
2014 Dram Sesler 8.3 48,003
2013 Suç Sesler 7.6 6,617
2013 Macera Sesler 7.4 54,572

Kubbenin Altında
2013 Dram Sesler 6.7 94,474
2013 Dram Sesler 7.1 4,034
2013 Kısa Metraj Sesler 7.2 68

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sesler 5.8 162,824
2013 Dram Sesler 8.2 82,216
2013 Dram Sesler 5.9 1,000
2013 Dram Sesler 6.3 19
2012 Dram Sesler 5.7 1,006

Devrim
2012 Aksiyon Sesler 6.7 77,209
2012 Dram Sesler 5.8 1,935
2012 Dram Sesler 5.7 5,542
2012 Dram Sesler 6.4 1,367
2012 Suç Sesler 7.5 17,399
2011 Dram Sesler 7.0 6,715
2011 Suç Sesler 8.3 271,029

Ev Adamı
2011 Komedi Sesler 6.5 59,425

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 50,899
2011 Aksiyon Sesler 4.4 3,803
2011 Komedi Sesler 8.6 313,241
2011 Suç Sesler 5.5 338
2011 Biyografi Sesler 7.1 40,587

Hayatım Yalan
2011 Komedi Sesler 6.4 195,325

Oda Arkadaşım
2011 Dram Sesler 4.9 32,255
2011 Dram Sesler 4.9 2,079

Şeytanın İni
2011 Aksiyon Sesler 6.2 58,446

Yaman Çelişki
2011 Komedi Sesler 5.3 47,437

Utanmaz
2011 Komedi Sesler 8.7 159,070
2011 Komedi Sesler 7.7 12,482
2011 Dram Sesler 7.0 17,937

Yeniden Kesim
2010 Korku Sesler 4.1 352
2010 Komedi Sesler 3.5 303

Ye Dua Et Sev
2010 Dram Sesler 5.8 74,681
2010 Komedi Sesler 8.1 13,064
2010 Korku Sesler 5.9 1,162

Büyükler
2010 Komedi Sesler 6.0 204,692

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Sesler 7.5 138,474

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Sesler 5.2 89,958
2010 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 5,651
2010 Aksiyon Sesler 8.6 74,635

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Sesler 5.7 28,178

Üvey Baba
2009 Gizem Sesler 5.6 26,830
2009 Aksiyon Sesler 3.8 3,976

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Sesler 6.1 2,486
2009 Dram Sesler 6.2 2,537

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Sesler 6.7 245,477

Risk Almak
2009 Dram Sesler 7.5 12,062
2009 Korku Sesler 7.0 306

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sesler 4.7 7,921

Alacakaranlık
2008 Dram Sesler 5.2 382,887

Kayıp Yol
2008 Suç Sesler 5.7 6,600
2008 Suç Sesler 8.1 148,081
2008 Komedi Sesler 4.6 11,615
2008 Aksiyon Sesler 6.8 381,222

Harold and Kumar 2
2008 Macera Sesler 6.6 122,923

John Rambo
2008 Aksiyon Sesler 7.0 197,210
2008 Dram Sesler 7.1 1,939
2007 Komedi Sesler 7.5 456,688

Cadılar Bayramı
2007 Korku Sesler 6.1 100,147

Kanunsuz Teklif
2007 Suç Sesler 5.6 2,362

Boş Oda
2007 Korku Sesler 6.2 87,866

Hasat Zamanı
2007 Korku Sesler 5.7 40,154

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,833
2007 Dram Sesler 4.3 1,514

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Sesler 6.8 9,029

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Sesler 6.2 21,059

Göl Evi
2006 Dram Sesler 6.8 126,656

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Sesler 6.6 362,061

Seni Görüyorum
2006 Komedi Sesler 5.5 2,631

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Sesler 4.6 44,934

Karanlık Su
2005 Dram Sesler 5.6 55,718

Not Defteri
2004 Dram Sesler 7.9 457,945

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 29,088

Ekip 49
2004 Aksiyon Sesler 6.5 51,811

İnfazcı
2004 Aksiyon Sesler 6.5 139,212

Deliler Evi
2004 Korku Sesler 5.6 5,849

Üç Yol
2004 Suç Sesler 4.8 1,332

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sesler 7.5 60,427

Kabus
2003 Dram Sesler 4.9 19,743

Aşk için Değer
2003 Komedi Sesler 5.2 7,347

İyi Evlat!
2003 Komedi Sesler 5.2 3,733
2002 Aksiyon Sesler 5.8 31,591

Azap Yolu
2002 Suç Sesler 7.7 223,624

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Sesler 3.0 23,817

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 180,524
2001 Aksiyon Sesler 4.6 721
2001 Dram Sesler 5.9 791

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Sesler 4.6 17,974
1999 Aksiyon Sesler 5.7 3,705
1999 Gerilim Sesler 5.3 597
1999 Dram Sesler 6.5 2,425

Seçimler
1999 Komedi Sesler 7.3 81,541
1999 Dram Sesler 4.8 49

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Sesler 7.3 208,908

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sesler 6.1 20,791

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Sesler 6.7 152,515
1998 Aksiyon Sesler 6.6 360,649
1998 Gerilim Sesler 5.1 1,598
1998 Romantik Sesler 6.2 5,677
1998 Macera Sesler
Editorial Department
3.8 2,809
1998 Korku Sesler 4.9 1,420
1998 Komedi Sesler 6.5 19,159

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Sesler 3.8 67,455
1997 Komedi Sesler 6.9 2,137
1997 Dram Sesler 6.2 1,558
1997 Aksiyon Sesler 4.9 474
1997 Komedi Sesler 6.8 3,095

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Sesler 5.3 8,770

Bir Dilek Tut
1996 Komedi Sesler 6.9 6,257

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 13,051

Aşkın Gücü
1996 Komedi Sesler 6.3 41,963

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sesler 7.0 483,010

Korsan
1995 Aksiyon Sesler 5.6 23,547
1995 Biyografi Sesler 7.1 26,453

Kırmızı Leke
1995 Dram Sesler 5.2 13,294

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sesler 4.2 11,123

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 98,825
1995 Komedi Sesler 6.4 1,606

Küçük Zampara
1994 Komedi Sesler 5.5 10,361

Ufaklık
1994 Komedi Sesler 4.6 59,462

Gecenin Rengi
1994 Dram Sesler 5.1 20,766

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sesler 7.2 214,018
1994 Aksiyon Sesler 4.4 20,208

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 65,591
1993 Komedi Sesler 5.7 6,110

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 238,913
1993 Komedi Sesler 6.1 6,521
1993 Western Sesler 5.5 3,587
1992 Dram Sesler 6.7 2,131
1992 Biyografi Sesler 5.9 8,406
1992 Aksiyon Sesler 6.3 7,326

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Sesler 6.7 67,104

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Sesler 5.9 19,839
1991 Dram Sesler 6.7 2,497
1991 Komedi Sesler 5.9 792
1991 Komedi Sesler 5.9 484
1991 Komedi Sesler 6.0 2,306

Sen Başkasın
1991 Komedi Sesler 5.4 3,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018