Giriş Kayıt
Caitlin Dulany

Caitlin Dulany


Oyuncu

Caitlin Dulany, oyuncu.

Manyak Polis 3 (1993), Class of 1999 II: The Substitute (1994), (2012) Project X (2012), (2013) İhtiyar Delikanlı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kış Masalı
2014 Dram Oyuncu 6.2 47,606

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 60,185
2012 Komedi Oyuncu 6.7 173,227

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 355,330
2007 Dram Oyuncu 7.6 4,013
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,878
1994 Aksiyon Oyuncu 4.2 985
1993 Dram Oyuncu 5.2 58

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018