Giriş Kayıt
Josh Duhamel

Josh Duhamel (45)


Oyuncu

Joshua David Duhamel, 14 Kasım 1972 Minot, North Dakota, ABD doğumlu oyuncu.

2009 yılının Ocak ayında Fergie ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Transformers (2007), Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Başımıza Gelenler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua David Duhamel
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1972
Doğum Yeri: Minot, North Dakota, ABD
Diğer Bir İsmi: Tad Hamilton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.92 m
9.0 (42 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.7 57,148
2018 Biyografi Oyuncu 8.0 2,476
2018 Komedi Oyuncu 6.8 1,885
2017 45 Dram Oyuncu 5.6 3,091

Transformers 5: Son Şövalye
2017 45 Aksiyon Oyuncu 5.2 105,973
2017 45 Aksiyon Oyuncu 6.0 32,634
2017 45 Gerilim Oyuncu 4.1 1,814
2016 44 Komedi Oyuncu 5.4 443

Hesaplaşma
2016 44 Dram Oyuncu 5.3 12,530
2016 Dram Oyuncu 8.3 40,192
2016 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,176
2015 43 Dram Oyuncu 6.3 3,121
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,764
2015 43 Müzik Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.4 7,405

Sen, Sen Değilsin
2014 42 Dram Oyuncu 7.4 21,022
2014 42 Animasyon Oyuncu 3.9 112
2014 42 Komedi Oyuncu 3.7 632

Doğal Yol
2013 41 Dram Oyuncu 6.5 8,625

Aşk Limanı
2013 41 Dram Oyuncu 6.7 92,726

Çatlak Film
2013 41 Komedi Oyuncu 4.3 89,607
2012 40 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,834
2012 40 Animasyon Oyuncu 3.2 477
2012 40 Belgesel Oyuncu 7.8 998

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 74,093

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 356,964
2011 Oyuncu 5.4 392

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 960

Başımıza Gelenler
2010 38 Komedi Oyuncu 6.6 108,864
2010 38 Macera Oyuncu 6.6 15,530

Aşk Çeşmesi
2010 38 Komedi Oyuncu 5.6 55,925

Romantikler
2010 38 Komedi Oyuncu 5.1 10,381

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 355,281
2007 35 Aksiyon Oyuncu 7.1 556,646

Sahte Cennet
2006 34 Korku Oyuncu 5.4 33,485

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 1,249
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 33 Dram Oyuncu 4.7 417

Hollywood\'da Randevu
2004 32 Komedi Oyuncu 5.6 24,703

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,283
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,807
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,469
2001 Suç Oyuncu 7.0 9,040
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,488
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,220
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,349) Shameless (3,772) Bodyguard (2,210) Castle Rock (1,550) Fear the Walking Dead (1,544) Suits (1,278) The First (1,177) La Casa de Papel (1,025) The 100 (986) Mayans M.C. (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018