Giriş Kayıt
Dale Duguid

Dale Duguid


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni, Senarist

Dale Duguid, görsel efekt, sanat yönetmeni, senarist.

Cennet Yolu (1997), Mission: Impossible (1988), Moby Dick (1998), When Good Ghouls Go Bad (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 114,449

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 111,576

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 256,476

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 105,046

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Görsel Efekt 4.6 25,229

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 84,097
2001 Komedi Görsel Efekt 6.3 997
1998 Macera Görsel Efekt 6.5 3,354
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.5 230

Cennet Yolu
1997 Dram Görsel Efekt 6.8 4,703
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 1,491

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 8,075
1988 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Görsel Efekt
Senarist
7.6 2,912
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 279
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018