Giriş Kayıt
Dale Duguid

Dale Duguid


Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni, Senarist

Dale Duguid, görsel efekt, sanat yönetmeni, senarist.

Cennet Yolu (1997), Mission: Impossible (1988), Moby Dick (1998), When Good Ghouls Go Bad (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon 6.5 115,038

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,114

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 257,378

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 105,772

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Görsel Efekt 4.6 25,417

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 84,568
2001 Komedi Görsel Efekt 6.3 1,010
1998 Macera Görsel Efekt 6.5 3,401
1997 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 4.5 230

Cennet Yolu
1997 Dram Görsel Efekt 6.8 4,726
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 1,524

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Sanat Yönetmeni 6.9 8,134
1988 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Görsel Efekt
Senarist
7.6 2,972
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 281
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018