Giriş Kayıt
Terry Duggan

Terry Duggan (37)


Oyuncu

Terry Duggan, 15 Nisan 1932 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1996) Beautiful Thing (1996), (1970) Performans (1970), (1979) Murder by Decree (1979), (1970) The Horror of Frankenstein (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1932
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 7.6 21,104

Ayak Takımı
1991 Komedi Oyuncu 7.1 3,663
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,406
1979 Suç Oyuncu 7.0 4,258
1976 Dram Oyuncu 5.7 809
1971 Dram Oyuncu 7.7 1,300
1970 Komedi Oyuncu 5.8 1,850

Performans
1970 Suç Oyuncu 7.0 8,100
1970 Suç Oyuncu 5.9 36

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 36 Gizem Oyuncu
Çeşitli
8.3 531,175

Düsen kadin
1967 35 Dram Oyuncu 6.9 1,090
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019