Giriş Kayıt
Richard Duffy

Richard Duffy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Richard Duffy, yönetmen asistanı, yapımcı.

Altıncı Gün (2000), İri Kıyım (2011), Gözcü (2007), Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 105
2016 Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.6 188
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 6,805
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,379
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,239
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 3.9 319
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.3 315
2014 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 393

Haklı Şüphe
2014 Suç Yönetmen Asistanı 5.7 17,153
2014 Suç Yönetmen Asistanı 9.0 260,551
2013 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 3,173
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 549
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 219

Seksi Maceram
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 8,371

İri Kıyım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 78,962
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 717
2011 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 1,283
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 520
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 8.1 3,209
2009 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.0 2,883

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 19,986

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 20,353
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 3,040

Amrika
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,280
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 16,030
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 481

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 154,720

Benim Şehrim Winnipeg
2007 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.7 4,417

Gözcü
2007 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 54,401
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 3,172
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 9,063

Aşka Davet
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 39,986
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 826
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 1,294

Kar Köpekleri
2002 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 23,146

Kurşun Yağmuru
2001 Macera 0 5.2 5,167
2001 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
5.8 2,124

Kurşun
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 29,952
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 2,457

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 109,148

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon 0 6.6 109,957
2000 Gerilim Çeşitli 5.4 1,939
2000 Western Yönetmen Asistanı 6.1 574
1999 Dram 0 6.5 164
1999 Biyografi 0 6.3 125
1997 Fantastik Çeşitli 5.9 805
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019