Giriş Kayıt
Claudette Duffy

Claudette Duffy


Oyuncu

Claudette Duffy, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Oyuncu 5.1 1,685

Problem Çocuk
1990 Komedi Oyuncu 5.3 25,387
1990 Fantastik Çeşitli 6.4 10,627
1987 Dram Çeşitli 6.9 292

Soğan Tarlası
1979 Suç Çeşitli 6.9 4,063
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018