Giriş Kayıt
Nicola Duffett

Nicola Duffett (56)


Oyuncu

Nicola T. P. Duffett, 22 Ocak 1963 Portsmouth, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Stuart: A Life Backwards (2007), Gangsters Gamblers Geezers (2016), Kadının Fendi (2010), (2002) Örümcek (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicola T. P. Duffett
Doğum Tarihi: 22 Ocak 1963
Doğum Yeri: Portsmouth, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimsesiz Çocuk
2018 55 Komedi Oyuncu 6.8 137
2018 Suç Oyuncu 6.7 8,467
2017 54 Biyografi Oyuncu 6.4 2,307
2016 53 Komedi Oyuncu 6.2 1,025
2014 51 Dram Oyuncu 5.7 1,255

Kadının Fendi
2010 47 Biyografi Oyuncu 7.2 12,849
2008 45 Dram Oyuncu 7.2 501
2007 44 Dram Oyuncu 7.9 7,753
2005 Dram Oyuncu 5.5 123
2003 40 Dram Oyuncu 7.6 811

Örümcek
2002 39 Dram Oyuncu 6.8 33,288
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 874

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 34 Komedi Oyuncu 6.6 7,076

Howardların Malikanesi
1992 29 Dram Oyuncu 7.5 25,265
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,152
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,830
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,240
Dizi Altyazıları
True Detective (7,183) Vikings (5,745) The Punisher (2,593) Shameless (2,175) The Big Bang Theory (2,030) Supernatural (1,981) Outlander (1,821) Gotham (1,403) The Blacklist (1,250) Black Mirror (1,171)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019