Giriş Kayıt
James Duff

James Duff (63)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Daryl Wayne Rogers, 03 Eylül 1955 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012), Evde Savaş (1996), Doing Time on Maple Drive (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Daryl Wayne Rogers
Doğum Tarihi: 03 Eylül 1955
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 69,860
2016 61 Belgesel Oyuncu 7.6 3,222

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Yapımcı
Senarist
7.7 10,695
2005 Suç Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.6 21,056
2002 Korku Yapımcı
Senarist
7.7 1,199
2001 Dram Senarist 7.4 559
1999 Komedi Senarist 7.4 5,703

Evde Savaş
1996 41 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 2,118

Yanlış Hüküm
1993 38 Suç Senarist 6.4 146
1992 37 Dram Senarist 7.1 2,038
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (359,888) Chernobyl (15,027) The Big Bang Theory (5,995) Killing Eve (2,415) Vikings (1,228) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,225) The 100 (1,096) The Flash (1,039) Shingeki no kyojin (1,038) The Blacklist (942)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019