Giriş Kayıt
Alain Duclos

Alain Duclos


Oyuncu

Alain Duclos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Oyuncu 7.8 116,682
2011 Dram Oyuncu 6.4 112

Melody's Smile
2007 Suç Oyuncu 6.4 1,402
2002 Dram Oyuncu 5.8 192
1999 Dram Oyuncu 6.9 1,827
1980 Korku Oyuncu 5.8 937
1979 Komedi Oyuncu 6.1 250
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018