Giriş Kayıt
Denise DuBarry

Denise DuBarry (62)


Oyuncu, Yapımcı

Denise DuBarry, 06 Mart 1956 Killeen, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Monster in the Closet (1986), (1979) Orada Olmak (1979), (1976) Baa Baa Black Sheep (1976), (1981) The Devil and Max Devlin (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1956
Doğum Yeri: Killeen, Texas, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Komedi Yapımcı 4.5 267

Ölümcül Vuruş
2010 54 Aksiyon Yapımcı 3.6 767
1986 30 Komedi Oyuncu 4.9 2,144
1981 25 Komedi Oyuncu 5.0 1,033

Orada Olmak
1979 23 Komedi Oyuncu 8.0 59,653

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,632
1976 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,924
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019